Gratis Verzending in Nederland en België

Shop nu en Betaal later met Klarna

Bestelling zelfde dag verzonden

WebwinkelKeur     9.5/10

Gratis Verzending in Nederland en België

WebwinkelKeur     9.5/10

Shop nu en Betaal later met Klarna

Voor 23:00 uur besteld, zelfde dag verzonden

zaadolie.eu-logo
JOJOBA OLIE

Koud geperst | 100% Puur | Onbewerkt

100% natuurlijke en zuivere Jojoba Olie van premium kwaliteit

Wat Is Jojoba Olie?

Simmondsia California zegt je waarschijnlijk niets, maar als je de naam Jojoba hoort, gaat er beslist een belletje bij je rinkelen. Jojoba Olie behoort thans namelijk tot een van de top natuurlijke oliën die of puur te gebruiken is of in tal van schoonheidsproducten wordt verwerkt. Lees gauw verder om je kennis over deze olie te vergroten en te weten hoe je het op de meest effectieve manier in je verzorgingsritueel kunt incorporeren.

Jojoba Olie is eigenlijk de vloeibare was geperst uit de zaden van de Simmondsia California struik. Dit is een houtachtige meerjarige plant van een tot drie meter hoog, dat het best groeit in droge (woestijnachtige) gebieden zoals Californië, Argentinie, en Mexico. De grijs groene bladeren zijn ovaal van vorm, de mannelijke en vrouwelijke bloemen zijn groengeel van kleur terwijl het een vrucht van ongeveer twee centimeter krijgt die de vorm van een eivormige driehoekige capsule heeft. In deze vrucht die door kelkblaadjes wordt omsloten zitten niet meer dan drie zaden ingesloten. Deze zaden worden slechts door de vrouwelijke bloemen geproduceerd, nadat ze met het stuifmeel van de mannelijke bloemen zijn bevrucht.

Om Jojoba Olie te vervaardigen worden de vruchten geplukt of van de grond opgeraapt. Men reinigt dan de zaden die tussen de 40 en 65 % uit was (olie) bestaan, om ze vervolgens te malen. Hierna wordt het koud geperst. Drie kilogram zaad levert 1 liter Jojoba olie op, wat een kilogram meer is, vergeleken met het aantal amandelen dat nodig is voor de productie van dezelfde hoeveelheid aan amandelolie. De olie is goudgeel van kleur en geurloos.

Jojoba Olie bestaat voornamelijk uit vitamine E, vetzuren en antioxidanten. Wat bij deze zaadolie ook opvalt, is het feit dat het qua samenstelling het dichts bij de structuur van talg dat door onze huid aangemaakt wordt, komt.

Wist je overigens dat inheemsen de zaden van deze plant ook aten vanwege hun honger stillende werking? Ook lieten zij voor een voorspoedige zwangerschap en bevalling hun vrouwen de vruchten van deze plant opeten.

Jojoba-zaad

Waarom is Jojoba Olie goed voor je?

Uit de hierboven beschreven samenstelling van deze olie, kun je reeds afleiden dat het verschillende geneeskrachtige voordelen heeft. Deze zijn:

Het verzorgd elk huidtype: het doet er dus niet aan toe of je last hebt van een vettige huid of juist een te droge huid hebt, om je lichaam met deze olie in te smeren. Het is namelijk in staat om op natuurlijke wijze de talg productie van de huid te reguleren, waardoor de meeste huidproblemen worden opgelost. Aangezien de olie goed doordringt in je huid, zal het anderen niet opvallen dat je je ermee hebt ingesmeerd;

Het beschermd je huid tegen zowel oxidatieve verontreiniging als bacteriële infecties van buitenaf: deze werking wordt gestimuleerd door de antioxidanten in de olie en het feit dat de olie ook een schimmel en microbiele werende werking bezit;

Het helpt wonden sneller te genezen: het hoge vitamine E gehalte van deze zaadolie triggert de huid om zich na een ongeluk sneller te herstellen. Het is ook gebleken dat bij de behandeling van wonden met deze olie de littekens vager zijn of verdwijnen.

Stimuleert de aanmaak van collageen: wat een belangrijk bestanddeel van onze huid is. Helaas vermindert de natuurlijke productie van deze stof naarmate we ouder worden. Hierdoor ontstaan er onder andere rimpels en een strakkere (gezichts)huid. Jojoba Olie is in staat om dit proces af te remmen en het tekort aan deze stof op te vangen waardoor de huid er langer jong en soepel uit blijft zien.

Beschermd je huid en haar tegen weersinvloeden: deze was plaatst namelijk een beschermende laag op de plekken waarop je het aanbrengt, waardoor zonnestralen en kou je huid moeilijker binnendringen. Dit voorkomt een verbrande huid door de zon of gebarste lippen door gure winter stormen;

Verzorging van je haar door het hoge gehalte aan vitamine E: Deze olie voorkomt dat je haar vocht verliest waardoor het er droog en futloos uitziet.

  Zeer geschikt voor gevoelige huid: Deze olie is geschikt voor de meest gevoelige mensen omdat het geen allergische reacties uitlokt.

In de volgende alinea vertel ik je hoe je deze olie het best kunt gebruiken ter verzorging van onder andere je huid en haar.

Premium Quality Only

Wat Maakt Qure Natural Oil – Jojoba Olie anders?

Hieronder ziet u de belangrijkste kenmerken van Qure Natural Oil – Jojoba Olie t.o.v. van vergelijkbare producten.

Pure-jojoba-olie-kopen.png
Koud geperst

Het koud persen zorgt ervoor dat vele anti-oxidanten en vitamines E en vetzuren uit de amandelen intact blijven.

Onbewerkt, 100% puur

Qure Natural Oil – Amandelolie is 100% puur en onbewerkt. Na het persen wordt de olie in flessen gevuld en voorzien van een datum.

Handig in gebruik
Onze flessen hebben een “Flip-top” dop die het heel makkelijk zijn in gebruik en verspilling voorkomen.

Tevens passen de flessen in door de brievenbus, bij bestelling tot 3 stuks, hoeft u niet thuis te zijn om de post te ontvagen.

Beste Prijs - Kwaliteit

Deze olie is gemaakt van Food Grade kwaliteit amandelen. Dit betekent dat de beste amandelen zijn gebruikt om deze olie te maken.

Food grade kwalteit amandelen zijn duurder en hebben een hogere gehalte aan gezonde stoffen.

 

Hoe gebruik je Jojoba Olie?

Jojoba Olie kopen voor het verzorgen van je gezicht, haar en de rest van je lichaam, is gelet op de voordelen van deze olie een uitstekend idee. Eenmaal gekocht, kun je het het best op de volgende manieren gebruiken.
Black-seed-oil-gebruiken
Voor de huid

Het is een goed idee om je gezicht dagelijks in te smeren met Jojoba olie. Behalve dat je op die manier je gezichtshuid hydrateert, krijg je er ook stevigere wimpers en wenkbrauwen door en ga je eventuele rimpels op een natuurlijke wijze te lijf. Ook helpt deze gewoonte je om acne en littekens of vlekken veroorzaakt door puisten, voor te zijn. Door wat extra druppels op hun baard te doen tijdens dit ritueel, wordt de baardgroei van mannen ook bevorderd. Vergeet overigens je lippen ook niet, om ze op deze manier tegen alle weersinvloeden te beschermen.

De olie kan puur worden gebruikt, maar ook in combinatie met andere oliën zoals Arganolie.

Deze olie kan ook als een dag- of nachtcrème gebruikt worden.

Voor het haar

Indien je last hebt van droog haar of haar dat snel afbreekt, kun je wat druppels Jojoba olie door je haar masseren, waarna je een douche muts opzet. Na een minuut of tien is dit haarmasker goed ingewerkt. Spoel het dat uiten was daarna je haar op de voor jouw gebruikelijke manier verder.

Het masseren van de hoofdhuid met deze wonderolie voed de haarzakjes en stimuleert de haargroei.

Als Massageolie
Daarnaast kun je Jojoba was ook goed gebruiken als de basis van je massage olie. Het is immers een olie dat gemakkelijk diep je huid kan indringen, waardoor het de andere oliën die je hebt toegevoegd voor dit doel, beter laat werken.

Indien je dus op zoek bent naar een natuurlijke olie die:

niet vettig is;

geen geur heeft;

goed vermengd kan worden met je andere beauty producten;

je van haast al je huidproblemen kan afhelpen;

Wil je jezelf met een heerlijke massage te (laten) verwennen, dan is onze Qure Natural Oil – Jojoba Oil pure olie die je kunt kopen. Plaats daarom nu gelijk je bestelling, zodat je deze week nog kan beginnen te genieten van deze heilzame olie!

zwarte-komijnolie-gebruiken
Bijwerkingen van Jojoba olie
Jojoba olie wordt over het algemeen als veilig beschouwd voor gebruik op de huid en haren.
Echter is het verstandig om rekening te houden met onderstaande punten: 

Als u nog nooit jojoba olie op uw huid hebt gebruikt, voer dan een test uit voordat u het op uw gezicht aanbrengt. Bijvoorbeeld  door een klein hoeveelheid op de onderarm aan te brengen.

Als er binnen een paar uur geen tekenen van roodheid, jeuk, verbranding of zwelling zijn, is de olie waarschijnlijk veilig te gebruiken op de huid.

Gerelateerde producten

AMANDELOLIE
Pure-amandelolie-kopen

ARGANOLIE

Pure Arganolie

KOKOSOLIE

Pure-Kokosolie-kopen

CASTOR OLIE

Pure-Castor-Olie-kopen
0
    0
    Winkelmand
    Uw winkelmand is leeg.Naar de Shop
      Bereken verzendkosten
      Kortingscode toepassen